Dantax 3″ mellemtone 115800

Mellemtone 3″ fra Dantax. Pap membran. Resonans frekvens 133Hz. Impedans 4 Ω. Effekt 10W rms. Følsomhed 83,5dB. Frekvens område 133 – 12000Hz. Yder mål 80mm x 80mm pincushion 95mm diagonal. Hul diameter ø70mm (Læs mere)

149 kr. (Vis fragtpris)

Læs mere »Køb nu »

Webshop Produkter Anmeldelser Bedømmelse Link
BeKent.dk Musik 1571 4,9 Besøg
DrumCity.dk Musik 73 4,8 Besøg
DanGuitar.dk Musik 466 4,8 Besøg
SoundStoreXL.com Musik 229 4,7 Besøg
Navn: Dantax 3″ mellemtone 115800
Kategori: Mellemtone – Mini Fuldtone enheder – Højttaler enheder – diverse mærker
Producent: Dantax
Varenummer: PA9276
EAN:

Vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 39 anmeldelser

Mellemtone – Mini Fuldtone enheder – Højttaler enheder – diverse mærker fra Dantax

Flere internet butikker udlover nu til dags alverdens fragtmetoder. Den mest benyttede er lige nu afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er nemlig ret uproblematisk, og tit ligeledes den billigste leveringsudgave ved køb af Dantax 3″ mellemtone 115800.

Du bør lige så vel forsøge at få produkterne bragt til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Metoden viser sig typisk et hak mere omkostningsfuld, men ydermere vældig ligetil. Den mest prisbevidste leveringsløsning kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men det beroer på at du har bopæl nærved netbutikkens adresse.

Leveringstiden på Mellemtone – Mini Fuldtone enheder – Højttaler enheder – diverse mærker er ekstremt aktuel i tilfælde af at du skal bruge produkterne straks, så i det øjemed er det sandelig afgørende at man kontrollerer den anslåede leveringsdato på den aktuelle vare.

Masser af online outlets præsterer dag-til-dag levering på adskillige produkter, eksempelvis Dantax 3″ mellemtone 115800, men som trods alt betinges af at handlen laves forinden et fastslået klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt klargjort forinden de logistikansatte tager hjem.

Nogle internet webshops byder på fragtfri levering, men typisk er det under betingelse af at der shoppes for et fastslået beløb. Desuden må man udse dig den prisbilligste løsning til levering, der i mange tilfælde – hvad end man er i Køge, Nyborg eller Lemvig – vil være at få kørt produkterne til en pakkeshop.

Det er i dag særligt simpelt for alle at sammenholde priser i blandt diverse netshops, og derfor har flere Dantax netshops fundet det nødvendigt at formindske salgsværdien på en række af deres varer – til piger og drenge, og samtidig også til damer og herrer – betydeligt, og endda nogle gange byde på gratis fragt.

Til gengæld kan det imidlertid være smart at eftergå nogle online forhandlere efter tilbud på Dantax 3″ mellemtone 115800 inden du bestiller, sådan at du er skudsikker på at modtage den laveste pris.

Du må alligevel ikke undervurdere, at såfremt en e-forhandler forhandler varer til en udsalgspris der kan virke ekstraordinært tiltalende, så burde det mange gange være en indikation på en svindel online forretning. Handler med kort er trods alt inkluderet i en lov, hvilket passer på os overfor falske internet outlets.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage fordel af en løsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre betalingen over flere uger.

Før nogen køber hos en Dantax internet shop kunne man faktisk granske netbutikkens forretningsaftale, det er dog oftest et tidskrævende arbejde.

En anden mulighed kan derfor være at granske hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, som længe har været et fingerpeg om at webbutikken imødekommer de danske regler, udover at online butikken tit besøges af sagkyndige der har nøje kendskab til vilkårene på området. Dette er en god genvej til at få assistance, såfremt du bliver udsat for vanskeligheder i processen med din bestilling.

Tillige anbefales det at kunden er oppe på mærkerne omkring de væsentligste forhold der har indvirkning på ordren, f.eks. den ombytningsrettighed virksomheden har. I den relation er det også vigtigt, at man altid gemmer ens kvittering, så man når som helst vil kunne bevise bestillingen af Dantax 3″ mellemtone 115800, hvad end du skal shoppe til en pige eller dreng.

Trustpilot medfører fuldt ud fremragende chancer for at se nærmere på en stor gruppe tidligere brugeres omtaler og af den grund er det at foretrække, at du bliver klogere på internet butikkens omtaler af Dantax 3″ mellemtone 115800 forud for at du handler.

Facebook medfører endvidere i højeste grad uafhængige muligheder for at få indsigt i online firmaets popularitet. Tilmed ser vi endda internet outlets hvor du kan ytre en evaluering af virksomhedens service, som desuden kan drages fordel af til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Websitet er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har faste samarbejder med en række forretninger på nettet i form af at vi annoncerer deres tilbud, og indhenter provision forudsat en af vores brugere udfører en ordre.

Informationer om varer og internet butikker opdateres jævnligt, men der tages forbehold for modifikationer der er foretaget efter sidste opdatering af hjemmesidens data.